Kuosit

Muokkaus vielä kesken... Tälle sivulle tulee mallit kaikista saatavilla olevista kuoseista :)

100% puuvillafleece

Fleecepaidat ja -takit valmistetaan 100% puuvillafleecesta. Se on materiaalina ihanan pehmeää ja silti siinä on napakka strech-tyylinen tuntuma. Paidoista saa tämän kankaan avulla koiralle miellyttäviä ja hyvin istuvia! Väreinä herkulliset vanha roosa, puolukka, keltainen, khakivihreä, vaalea beige, musta ja harmaa.

Trikoo

Juoksuhousut valmistetaan kaksinkertaisesta trikoosta. Päällyskerros sähäkkää kuosia ja sisus yksiväristä. Tarkoituksena suojata housut lisäksi terveyssiteellä, joka on näppärä vaihtaa tarvittaessa. Tuplatrikoo on käyttäjäkokemusten perusteella havaittu koiralle mieluisaksi, koska se ei kahise. Housujen kanttaukseen käytetään pehmeää soft lycra- nauhaa, jonka avulla saadaan housu kaartumaan nätisti koiran yllä. Pehmeä reunanauha tekee myös hännänaukosta miellyttävän.

Kosteussulkukankaat

Urosvöissä käytetään kosteussuojattua PUL-kangasta, joka on monelle tuttu lasten kestovaipoista. Vyö vuoritetaan vaihtoehtoisesti trikoolla tai verkkokankaalla. Urosvyöhön voi halutessaan pyytää myös taskuosan, jos on tarvetta lisäimulle. Virtsankarkailuhousuja voidaan myös valmistaa PUL-kankaasta.

Softshell

Softshell on suosituin manttelikangas. Verkkovuorilla siitä saa välikauteen soveltuvan, hieman kevyemmän takin. Fleece- tai teddyvuoritus antaa suojaa pakkaskeleillä. Materiaalina softshell on miellyttävän notkea ja sen ulkopinta hylkii vettä ja suojaa tuulelta. Ja mikä parasta, kuosi- ja värivaihtoehdoissa vain taivas on rajana!

 Sadekangas

Sadekangas on 100% polyesteriä, jossa vedenpitävä käsittely. Verkkovuorin kanssa sadekangas muodostaa kevyen, sateelta suojaavan manttelin. Fleecevuorilla on mahdollista valmistaa välikauden räntäsateisiin paremmin soveltuva mantteli. Yhdistelymahdollisuuksia on monia!